Jill Wellington från Pixabay

Sidan uppdaterad 2020-07-17

Information

Vi försöker hålla oss uppdaterade om och följa riktlinjerna från Folkhälsomyndigheten.
Diakon och präst finns tillgängliga på telefon för den som vill ha kontakt. Här hittar du kontaktuppgifter.

Gudstjänster firas nu återigen i församlingens kyrkor med högst 50 deltagare. Varje söndag blir det även en friluftsgudstjänst.
Här kan du se sommarens gudstjänster.
Tänk på att inte delta om du har förkylningssymptom!

Sommarprogram utomhus

Välkommen till församlingens sommarprogram, som i år äger rum utomhus. Sex torsdagskvällar kl. 19.00. Programmet ser du här. Ingen anmälan behövs.
Vi kommer att se till att inte fler än 50 personer samlas samt att avstånd hålls.

Andakt inför kommande söndag finns att lyssna på här. Medverkar gör anställda i församlingen.

Senast inspelade gudstjänst finns att se här.

Mässa för den som är i riskgrupp

Mässa för den som är i riskgrupp kommer att firas enligt följande:

• Skene församlingshems terrass: torsdag 23 juli kl. 10.30, S-O Johansson.
  • Örby församlingshems trädgård: torsdag 30 juli kl. 10.30, S-O Johansson.
  • Skene församlingshems terrass: torsdag 6 augusti kl. 10.30, Skredsvik.
  • Örby församlingshems trädgård: torsdag 13 augusti kl. 10.30, Skredsvik.
  • Skene församlingshems terrass: torsdag 20 augusti kl. 10.30, Skredsvik.
  • Örby församlingshems trädgård: torsdag 27 augusti kl. 10.30, Skredsvik.

OBS! Till dessa mässor behöver man anmäla sig senast dagen före till församlingsexpeditionen på tel. 0320-182 80 eller 0320-480 66 eller till orbyskeneforsamling@svenskakyrkan.se” Högst 15 deltagare varje gång.

Kollekt

Även om man firar gudstjänst hemma eller på annat sätt, kanske man vill lägga en kollekt. Här kan du läsa mer om vilka kollektändamål som är planerade.
Swishnumret för kollekt är 123 696 85 07. Skriv “Kollekt” på meddelanderaden. Obs! Tänk på att skicka in kollekten under söndagen eller helgdagen för att den ska komma med i kollektredovisningen.

Digitalt bibelstudium

Här finns nu bibelstudium nr 11 över Efesierbrevet med tidigare kyrkoherden Göran Landgren. De tidigare, nr 1-10, finns längre ner i flödet på sidan. Här finns också en sammanfattning av bibelstudium nr 11.

Församlingen vill gärna erbjuda en digital bibelstudie- och bönegrupp. Är du intresserad? Kontakta komminister Magnus Skredsvik (se kontaktuppgifter ovan).

Av omsorg om varandra uppmanar vi alla
– att vara noga med handhygienen
– att inte hälsa på varandra med handslag eller annan kroppskontakt
– att stanna hemma om man känner förkylningssymptom