sunflower-4790658_640

Sidan uppdaterad 2020-09-21

Information

Vi försöker hålla oss uppdaterade om och följa riktlinjerna från Folkhälsomyndigheten.
Diakon och präst finns tillgängliga på telefon för den som vill ha kontakt. Här hittar du kontaktuppgifter.

Nya rekommendationer

Nya rekommendationer för församlingsverksamheten har kommit från biskop Susanne Rappmann. Läs dem här…

Gudstjänster firas i församlingens kyrkor med högst 50 deltagare. De flesta söndagar, ännu ett tag, blir det även en friluftsgudstjänst (i kyrkan vid regn).
Tänk på att inte delta om du har förkylningssymptom!

Söndag 20 september: Följ webbsändningen av Gudstjänsten kl. 10.00 i Örby kyrka här… Präst: Göran Landgren; kyrkomusiker: Lilian Carlsson.

Andakt inför kommande söndag finns att lyssna på här… Medverkar gör anställda i församlingen.

Veckomässor varannan torsdag kl. 18.15 i Skene kyrka. (Ej 15 oktober)

Söndag 27 september:

10.00 Gudstjänst i Örby kyrka, G. Landgren. (Webbsänd, se ovan)
11.00 Högmässa i Skene kyrka, Skredsvik.
15.00 Mässa för små och stora med söndagsskola i Örby församlingshems trädgård, Skredsvik. (I kyrkan vid regn)
18.00 Mässa i Svenasjö kyrka, G. Landgren.

Mässa för den som är i riskgrupp

Mässa för den som är i riskgrupp kommer att firas enligt följande (Obs! Vid regn flyttas nu mässan till respektive kyrka):

• Skene församlingshems terrass:: torsdag 24 september kl. 10.30, Skredsvik.
  • Örby församlingshems trädgård: torsdag 1 oktober kl. 10.30, Gyllensvärd.
  • Skene församlingshems terrass: torsdag 8 oktober kl. 10.30, Gyllensvärd.

OBS! Till dessa mässor behöver man anmäla sig senast dagen före till församlingsexpeditionen på tel. 0320-182 80 eller 0320-182 82 eller till orbyskeneforsamling@svenskakyrkan.se Högst 15 deltagare varje gång.

Kollekt

Även om man firar gudstjänst hemma eller på annat sätt, kanske man vill lägga en kollekt. Här kan du läsa om kollektändamålen.

Swishnumret för kollekt är 123 696 85 07. Skriv “Kollekt” på meddelanderaden. Obs! Tänk på att skicka in kollekten under söndagen eller helgdagen för att den ska komma med i kollektredovisningen.

Digitalt bibelstudium

Här finns nu bibelstudium nr 12 över Efesierbrevet med tidigare kyrkoherden Göran Landgren. De tidigare, nr 1-11, finns längre ner i flödet på sidan.

Av omsorg om varandra uppmanar vi alla
– att vara noga med handhygienen
– att inte hälsa på varandra med handslag eller annan kroppskontakt
– att stanna hemma om man känner förkylningssymptom