Satsa på nya garderobsdörrar för dina IKEA stommar

Visste du det att du kan få helt nya garderobsdörrar för dina IKEA stommar? Det går utmärkt att få fina garderobsdörrar till IKEA stommar som du redan har hemma. Det är ett företag som heter Custom Kitchen som kan fixa detta. De kan även ordna nya köksluckor om du har stommar av IKEA där med. När det gäller nya dörrar för garderober, så måste du ha någon av dessa stommar:

  • PAX
  • PLATSA

Custom Kitchen har specialiserat sig på att göra nya garderobsdörrar och köksluckor som ska passa på stommar från IKEA. Fördelen med att byta ut dessa är att du då får helt nytt utseende på dem, utan att behöva byta ut hela garderoben eller hela köket. Deras dörrar kommer med förborrade hål för gångjärn. De kan även hjälpa dig med att beställa till täcksidor, passbitar och socklar efter önskat mått.

Satsa på nya dörrar för IKEA garderoben

Det är rätt smart att satsa på nya garderobsdörrar för dina IKEA stommar, så att du kan få helt nya garderober. Du kan få dina dörrar i den kulör du vill ha dem. Passa även på att byta ut luckorna i ditt kök. Hos Custom Kitchen finns det även andra produkter. De tillverkar bänkskivor och fönsterbrädor i stenmaterial. Bland annat tillverkas de i:

  • Granit
  • Marmor
  • Kompositsten

Du kan därmed piffa upp ditt hem, på flera sätt, utan att behöva totalrenovera eller köpa helt nytt. Du kan med fördel besöka deras hemsida om du vill läsa mer om deras produkter och tjänster.